Benvolgudes famílies,

aquest curs hem de fer eleccions al Consell Escolar, s'han de renovar la meitat dels seus càrrecs.
Aquí trobareu tota la informació. És important que reviseu el cens electoral per poder participar en aquest procés. S'ha de renovar un representant de les famílies (renovació que havia quedat pendent del curs passat). Us encoratjam a presentar la vostra candidatura!

L'equip Directiu

 

 L'AMPA som un grup de pares i mares que, dins de les nostres possibilitats i, desinteressadament, volem participar en l'educació dels nostres  fills i filles, amb il·lusió de treballar en la defensa i millora de la qualitat de l'ensenyament públic. L'AMPA la fem possible tots els socis (en aquests moments un 66%) coordinada des de la Junta directiva formada per: 

  • Jaume Goñalons Casalí (president)
  • Cris Pons (vice-presidenta)
  • Jaime Crespo (secretari)
  • Neus Goñalons Triay (tresorera)
  • Són vocals: Anna Vera, Marisol Amores, Rubén Fernández i Noemi García (representant al Consell escolar).

Què fa l'AMPA?

  • Aportam iniciatives al centre i transmetem inquietuds de les famílies a l'equip directiu de l'escola. A més l'AMPA serveix de vincle entre les famílies i els seus representants al Consell Escolar amb l'objeciu de traslladar aquelles qüestions d'interès que vagin sorgint al llarg del curs. 
  • Gestionam els recursos disponibles per organitzar, no només activitats i festes per als fillets i filletes, sinó també xerrades i tallers per a pares i mares. 

"Educar és cosa de tots", aquesta és una de les frases que tenim clara a l'escola i que ens insipira a obrir les portes del centre perquè hi entri la vida. sortir i entrardonar i rebre, sembrar i recollir, aprendre i compartir, viure i conviure...són processos implícits en la xarxa de relacions que volem teixir a l'escola des Migjorn Gran. 

Som una escola que li agrada estar en contínua interacció amb el medi i que cerca la presència i la participació de la comunitat educativa i l'èxit de tot l'alumnat. 

En aquesta línia van encaminades algunes activitats que es tenyeixen d'un esperit de col·laboració entre l'escola i el poble.