Activitats destacades

Aquí podreu trobar informació sobre algunes notícies activitats destacades al llarg del curs.

A conviure s'aprèn cada dia

Una de les activitats per les que el CEIP Francesc d'Albranca aposta són les trobades amb les famílies, un dels pilars bàsics de l'escola dels nostres fills i filles. Junts compartim criteris per educar i per relacionar-nos i a poc a poc ens enriquim acollint nous membres a la tribu. Ens alegra molt saber que la comunitat des Migjorn Gran creix, una comunitat que té ganes de moure's, de crear vincles i de millorar. 

El divendres passat, 9 de març, vam tenir el privilegi de tornar a comptar amb Ricard Vila, formador i assessor en convivència i de les habilitats socials i emocionals del Centre de Professors de Palma.  Amb ell, i des d'una mirada restaurativa, vàrem poder parlar sobre la importància del model de relació que transmetem  i el poder de l'escolta activa, tant a casa com a l'escola. 

Moltes gràcies a tots els que vau poder participar-hi!

Ricard 1 Ricard3

Els alumnes de 5è i 6è presenten els seus projectes de treball a la UIB

     

El passat dijous, 15 de febrer, els alumnes de 5è i 6è, juntament amb na Cati la seva tutora i en Sergio, el mestre practicant, van presentar a Can Salort, la seu de la Universitat de les Illes Balears a Menorca, els projectes de treball que havien realitzat al llarg del primer i segon trimestre. Davant d'un auditori ple fins dalt, els alumnes van exposar amb valentia i serenor el resultat d'un procés d'investigació fet amb esforç i en equips cooperatius. 

Es parlà de L'Origen de l'univers, de La formació del planeta Terra, de L'aparició de l'aigua i la vida a la Terra i de Les característiques de la vida: Què entenem per vida?

L'escola us vol felicitar per haver superat aquest repte i encoratjar-vos a seguir endavant en les vostres inquietuds d'aprenentatge. Enhorabona a tots!!

Primera reunió de delegats i delegades

Ja s'ha celebrat la primera reunió de delegats i delegades del curs 2017-2018. Ells seran els portaveus de l'alumnat de primària i qui transmetran les opinions, valoracions i suggeriments que faci cada grup a les sessions de tutoria.

L'assemblea de delegats i delegades funciona de manera democràtica, les decisions que es prenen són acordades per tots els membres del grup.

PRIMERA TROBADA PEDAGÒGICA AMB LES FAMÍLIES

El passat 22 de gener vam celebrar a l'escola la primera trobada pedagògica relacionada amb els Ambients de joc i aprenentatge. Una cita peculiar a la que van assistir les famílies i en la qual varen poden poder viure de primera mà què és el que feim als Ambients de l'escola, quina és la manera d'organitzar-nos i quines són les bases pedagògiques que sustenen aquest nou enfocament metodològic. Moltes gràcies a tots per participar-hi. Vam xalar molt!

  Reuni sala polivalentweb2R web3R web4R web5R web7R web8R web9R web10R web11R web12R  Maribel i Joanaweb14R Ambient dArt  Tabalet     Cercle matemtic Sara

El Park(ing)day